U nás si vyberete

Mezi hlavní služby koupelnového studia ATG patří pomoc při výběru materiálu a vybavení koupelny. U nás si vyberete kromě veškerého sanitárního vybavení také obklady a dlažbu nejen do koupelny, ale i mnoha dalších vnitřních i venkovních prostor, včetně obložení fasády či bazénu. Naší další činností je zajištění samotné realizace projektu a veškerých souvisejících služeb, čímž výrazně zvyšujeme komfort zákazníka. Koupelnové studio ATG má výhradní zastoupení pro celou řadu světových značek. To nám umožňuje nabídnout Vám i velmi luxusní materiály za zcela přijatelné ceny.

Během více jak 25-ti leté historie naší firmy jsme získali obrovské množství zkušeností a dokážeme Vám poskytnout skutečně prvotřídní servis. Naše práce nás baví, je nám koníčkem a to je ten největší benefit, jaký lze zákazníkům nabídnout. Zakládáme si na celkové finální spokojenosti zákazníka. Je to i v našem zájmu, jedině když budete spokojení Vy, doporučíte naše studio svým přátelům a známým.

Naše zančková prodejna (Koupelnové studio Olomouc), je velmi dobře a přehledně vybavena. Zvlášť si zakládáme na velkém množství vzorků dlažeb a obkladů, je opravdu z čeho vybírat. Ochotný a zkušený personál se Vám bude plně věnovat. Přijďte se k nám podívat, překvapí Vás příjemná atmosféra našeho studia.

Kompletní Realizace Vašich Představ

V rámci naší sekce Realizace Vám nabízíme široké spektrum produktů předních značek, se kterými spolupracujeme. Naše firma se specializuje na poskytování komplexních služeb a poradenství v oblasti výběru a použití těchto produktů. Zaměřujeme se na individuální potřeby každého klienta, s důrazem na kvalitu a funkčnost nabízených řešení. Naším cílem je nejen uspokojit Vaše očekávání, ale především je překonat. Věříme, že díky naší odbornosti a závazku k dokonalosti Vám pomůžeme realizovat Vaše projekty rychle, efektivně a s vysokou mírou spokojenosti.

Napište nám